Ojo Neko-Neko (ayu benoe)

Versi: Ayu ft. Benoe

Pr:
Biyen wis tak kandani,
Rabi loro nglarani ati..
Biyen aku wis kondo,
Rabi loro ngentekne bondo..
Saiki kowe kroso,
Uripmu saiki sengsoro..

Lk:
Pancen bener kandamu,
Biyen ora percoyo..
Saiki aku gelo,
Uripku nelongso..
Saiki aku kroso,
Nanging kabeh wis kebacut..

reff:
Pr:
Mas mardi elingo,
Urip ojo neko-neko..
Mas mardi tobato,
Podo njaluk sepuro..
Marang sing kuoso,
Supoyo uripmu mulyo..

Lk:
Biyen aku ngiro,
Uripku wis mulyo..
Biyen ora ngiro,
Urip bakal sengsoro..
Ora nduwe bondho,
Bojo loro nyikso rogo..

Pr:
Biyen wis tak kandani,
Rabi loro nglarani ati..
Biyen aku wis kondo,
Rabi loro ngentekne bondo..
Saiki kowe kroso,
Uripmu saiki sengsoro..

Lk:
Pancen bener kandamu,
Biyen ora percoyo..
Saiki aku gelo,
Uripku nelongso..
Saiki aku kroso,
Nanging kabeh wis kebacut..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *