Jagir Wonokromo

Versi: Kirman Jembling ft. Malisa

Lk :
JAGIR WONOKROMO,
SING DIPIKIR ORA RUMONGSO
CIPIR WADHAHE TOPLES,
BANTEREN MIKIR NGANTI STRESS

SEGO SEGANE LIWET,
OJO NGGUDO MARAHI MUMET
PELEM DIGAWE RUJAK,
YEN RA GELEM DADINE PENAK

NGUNU DIK YO WANGSULONO,
YEN TO GELEM JO NGANTI CIDRO

Pr :
KALI, KALINE OPAK
KALI OPAK MILINE NGIDUL
ATI YEN KADHUNG RUSAK,
PIKIRANE MESTI NGIBUL

UDAN MONGSO KETIGO,
JARENE UDAN KIRIMAN
NADYAN KOWE WIS TRESNO,
AKU IKI DURUNG PISAHAN

NGONO IKU MAS WANGSULANKU,
OJO GELO SING DADI ATIMU

Duet :
YEN MENGKONO…, AYO DADI SEDULURAN
OJO NGANTI PIKIRANE, RA KARUAN
URIP RUKUN, KOYO DENE MEMITRANAN
SING TAK SUWUN, DADI DULUR SING TENANAN

reff :
Lk :
JAGIR WONOKROMO,
SING DIPIKIR ORA RUMONGSO
CIPIR WADHAHE TOPLES,
BANTEREN MIKIR NGANTI STRESS

SEGO SEGANE LIWET,
OJO NGGUDO MARAHI MUMET
PELEM DIGAWE RUJAK,
YEN RA GELEM DADINE PENAK

NGUNU DIK YO WANGSULONO,
YEN TO GELEM JO NGANTI CIDRO

Pr :
KALI, KALINE OPAK
KALI OPAK MILINE NGIDUL
ATI YEN KADHUNG RUSAK,
PIKIRANE MESTI NGIBUL

UDAN MONGSO KETIGO,
JARENE UDAN KIRIMAN
NADYAN KOWE WIS TRESNO,
AKU IKI DURUNG PISAHAN

NGONO IKU MAS WANGSULANKU,
OJO GELO SING DADI ATIMU

Duet :
YEN MENGKONO…, AYO DADI SEDULURAN
OJO NGANTI PIKIRANE, RA KARUAN
URIP RUKUN, KOYO DENE MEMITRANAN
SING TAK SUWUN, DADI DULUR SING TENANAN

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *