Ngenteni Layangmu

Versi: Anis Sanjaya

Wis kaping pindo, aku kirim layang
Layang kapisan, ra ono balesan
Opo kowe ra ngerti, sampek saiki
Rosone ati kangen, setengah mati

Layang kapindo, wis teko ngomahmu
Sampek saiki, ra ono kabarmu
Jebul kowe ning kono, pinter ngapusi
Kowe kok tego tenan, nang kono pacaran

reff :
Ati iki yo mas, ra karu-karuan
Opo kowe nang kono, golek gandhengan
Aku iki lo mas, setyo ngenteni
Tresnaku iki mas, setengah mati

Ati iki yo mas, ra karu-karuan
Opo kowe nang kono, golek gandhengan
Aku iki lo mas, setyo ngenteni
Tresnaku iki mas, setengah mati

Layang kapindo, wis teko ngomahmu
Sampek saiki, ra ono kabarmu
Jebul kowe ning kono, pinter ngapusi
Kowe kok tego tenan, neng kono pacaran

reff :
Ati iki yo mas, ra karu-karuan
Opo kowe nang kono, golek gandhengan
Aku iki lo mas, setyo ngenteni
Tresnaku iki mas, setengah mati

Ati iki yo mas, ra karu-karuan
Opo kowe nang kono, golek gandhengan
Aku iki lo mas, setyo ngenteni
Tresnaku iki mas, setengah mati

Ati iki yo mas, ra karu-karuan
Opo kowe nang kono, golek gandhengan
Aku iki lo mas, setyo ngenteni
Tresnaku iki mas, setengah mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *