Katut Wadon Liyo

Versi: Shendy

Wis pirang taun, kowe lungo ninggal aku
Wis pirang taun, kowe lali karo aku
Nalikane, kowe tresno wong wadon liyo

Rebut tresno, aku tansah rebut katresnan
Sabendino, urip tansah nandang sujanan
Nalikane, kowe edan ora kelingan

reff :
Tak goleki, kowe ning endi
Tak enteni saben bengi
Rasane atiku ra karuan
Bareng weruh teko kadoan

Kowe mlaku karo wong wadon liyan
Nggandeng tangan sayang-sayangan

Tak parani, tak jak bali
Tak takoni ra perduli
Duh kangmas, opo kowe ra kroso
Rasane atiku nelongso

Mikir kowe katut wong wadon liyo
Rasane atiku ra trimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *