Cukup Semene

Versi: Shendy

Wis cukup semene wae
Kowe ninggal loro sing tak rasakne
Sak bendino loro ning dodo
Sak bendino nyikso rogo

Dek biyen, kowe nate kondo
Ora bakal gawe loro ning dodo
Ning saiki cidro ing janji
Ning saiki nglarak ning ati

reff :
Ati loro ditinggal lungo
Naliko tresno gedene ing roso
Kowe lungo ra kondo-kondo
Sampek awakku keronto-ronto

Ora gampang ati iki, ora gampang
Nglalekake sliramu sing tak tresnani

reff :
Ati loro ditinggal lungo
Naliko tresno gedene ing roso
Kowe lungo ra kondo-kondo
Sampek awakku keronto-ronto

Ora gampang ati iki, ora gampang
Nglalekake sliramu sing tak tresnani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *