Kathok Ngapret

Versi: Bije Patik

Aduh pusing pacar lagi ngambek,
Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
Domonge angel malahe mecucu,
Kaya ewong lagi keloloden tahu..

Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
Rasane awak kok kaya nganggo kathok ngapret..
Mangan ora doyan, turu ora penak
Rasane awak mriang ora karuan..

Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak dadi mriang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..

reff :
Aduh pusing pacar lagi ngambek,
Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
Domonge angel malahe mecucu,
Kaya ewong lagi keloloden tahu..

Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
Rasane awak kok kaya nganggo kathok ngapret..
Mangan ora doyan, turu ora penak
Rasane awak mriang ora karuan..

Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak dadi mriang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..

reff :
Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak nduwe utang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *