Tak Pasrahake

Versi: Robby Soekatma

Sayang, sawangono uripku
Opo ono salah lan luputku
Nanging aku ra rumongso, anduweni cidro
Kenongopo aku mbok keloro-loro

Opo, kabeh mau amergane
Uripku ra podo karo kowe
Nanging aku kon kepriye
Nasibku wis koyo ngene
Tak rewangi rekoso ra ono becike

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

reff :
Opo, kabeh mau amergane
Uripku ra podo karo kowe
Nanging aku kon kepriye
Nasibku wis koyo ngene
Tak rewangi rekoso ra ono becike

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *