Menyate Seniman Banyumas

Versi: Dedy Pitak

Aja mung pangku tangan,
Nek kepengin majukna seniman..
Kudu butuh pengorbanan,
Supaya ana pengakuan..

Niat karo nguri-uri,
Budaya sing edipeni..
Sapa maning sing arep mujudna,
Nek ora inyong karo rika padha..

reff :
Seniman…, siki wis ana wadhahe
Supaya maju lan genah penghasilane..
Banyumas…, aja kalah karo liyane
Ayo bersatu supaya maju daerahe..

Sapa maning sing arep perduli
Nek ora dewek sing mbelani
Rumangsa melu nduweni
Kudu wajib melu ngrungkebi

reff :
Aja mung pangku tangan,
Nek kepengin majukna seniman..
Kudu butuh pengorbanan,
Supaya ana pengakuan..

Niat karo nguri-uri,
Budaya sing edipeni..
Sapa maning sing arep mujudna,
Nek ora inyong karo rika padha..

reff :
Seniman…, siki wis ana wadhahe
Supaya maju lan genah penghasilane..
Banyumas…, aja kalah karo liyane
Ayo bersatu supaya maju daerahe..

Sapa maning sing arep perduli
Nek ora dewek sing mbelani
Rumangsa melu nduweni
Kudu wajib melu ngrungkebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *