Kijenan

Versi: Rosanna Samoen

Padang mbulan, aku kijenan
Ngenteni kowe, bali mrene
Pancen wis perkoro suwe, lungomu ning paran
Nganti seprene, ra ono kabare ning endi parane

Opo wis pancen nasibe, kudu urip dewe
Tanpo kowe, selawase, nelongso koyo ngene
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro

reff :
Pancen wis perkoro suwe, lungomu ning paran
Nganti seprene, ra ono kabare ning endi parane

Opo wis pancen nasibe, kudu urip dewe
Tanpo kowe, selawase, nelongso koyo ngene
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *