Kelingan Wae

Versi: Ilse Setroredjo

Ora ngiro, yen bakal dadi mengkene
Kudumu, cah bagus, ireng manis kulitane
Opo esemmane, sing narik ati iki
Bengi orah turu mesti, tak lakoni

Sepisan ketemu, karo deweke
Nganti seprene, angel nglalekke
Saben ndino tansah dadi, kelingan wae

reff :
Bengine…, ngimpi awan kelingan wae
Aku wis kebacut, tresno karo kowe
Opo esemmane, sing narik ati iki
Bengi orah turu mesti, tak lakoni

Sepisan ketemu, karo deweke
Nganti seprene, angel nglalekke
Saben ndino tansah dadi, kelingan wae

reff :
Opo esemmane, sing narik ati iki
Bengi orah turu mesti, tak lakoni

Sepisan ketemu, karo deweke
Nganti seprene, angel nglalekke
Saben ndino tansah dadi, ahhhh

Bengine…, ngimpi awan kelingan wae
Aku wis kebacut, tresno karo kowe
Opo esemmane, sing narik ati iki
Bengi orah turu mesti, tak lakoni

Sepisan ketemu, karo deweke
Nganti seprene, angel nglalekke
Saben ndino tansah dadi, kelingan wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *