Kangen Sliramuh



Versi: H. Ambi

Angin parak esuk adheme koyo mangkene,
Sepi aku dewe mikir ono kowe..
Yen kepengen nyedak’i awakmu,
Ora iso lali marang sliramu..

Wis ora kuat mung pengen weruh kowe,
Tak enteni mreneo sayangku..

Jo suwe-suwe kangen sliramu,
Tetep tresno lan manismu kembang bocah ayu..
Jo nganti lali aku tresno sliramu,
Kebacut tenan sayangku tresnaku, cah ayu..

reff:
Gambarmu ugo potretmu tak sawang sak bendinane,
Saking adoh kowe panggonane..
Sakwise anggonmu neng pikiranku,
Watese tetep tresno sliramu..

Wis ora kuat mung pengen weruh kowe,
Tak enteni mreneo sayangku..

Jo suwe-suwe kangen sliramu,
Tetep tresno lan manismu kembang bocah ayu..
Jo nganti lali aku tresno sliramu,
Kebacut tenan sayangku tresnaku, cah ayu..

reff:
Jo suwe-suwe kangen sliramu,
Tetep tresno lan manismu kembang bocah ayu..
Jo nganti lali aku tresno sliramu,
Kebacut tenan sayangku tresnaku, cah ayu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: anvunbci]
[ar: H. Ambi]
[ti: Kangen Sliramuh]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kangen Sliramuh
[00:00.02]by: H. Ambi
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Angin parak esuk
[00:43.96]adheme koyo mangkene,
[00:47.99]Sepi aku dewe mikir ono kowe..
[00:54.88]Yen kepengen nyedak’i awakmu,
[01:02.84]Ora iso lali marang sliramu..
[01:10.47]Wis ora kuat mung pengen weruh kowe,
[01:18.54]Tak enteni mreneo sayangku..
[01:25.63]
[01:26.62]Jo suwe-suwe kangen sliramu,
[01:34.82]Tetep tresno lan manismu
[01:38.37]kembang bocah ayu..
[01:42.41]Jo nganti lali aku tresno sliramu,
[01:49.93]Kebacut tenan sayangku tresnaku,
[01:58.12]cah ayu..
[02:01.29]
[02:07.01]>>>
[02:08.01]>>
[02:09.01]>
[02:10.01]Gambarmu ugo potretmu
[02:13.21]Tak sawang sak bendinane..
[02:17.48]Saking adoh kowe panggonane..
[02:25.76]Sakwise anggonmu neng pikiranku,
[02:33.10]Watese tetep tresno sliramu..
[02:40.61]Wis ora kuat mung pengen weruh kowe,
[02:48.44]Tak enteni mreneo sayangku..
[02:55.02]
[02:56.57]Jo suwe-suwe kangen sliramu,
[03:04.58]Tetep tresno lan manismu
[03:08.07]kembang bocah ayu..
[03:12.36]Jo nganti lali aku tresno sliramu,
[03:20.31]Kebacut tenan sayangku tresnaku,
[03:28.20]cah ayu..
[03:30.93]
[03:39.01]>>>
[03:40.01]>>
[03:41.01]>
[03:42.01]Jo suwe-suwe kangen sliramu,
[03:49.39]Tetep tresno lan manismu
[03:53.17]kembang bocah ayu..
[03:56.96]Jo nganti lali aku tresno sliramu,
[04:04.48]Kebacut tenan sayangku tresnaku,
[04:13.11]cah ayu..
[04:16.78]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s