Kangen Sliramu (herman)



Versi: Herman

Adoh paranku koyo layangan pedhot,
Ngupoyo sandang pangan sabendinane..
Aduh bopo biyung ra ono kabare,
Ati kangen marang katresnane ibu..

Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..

reff:
Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh,
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ulclsici]
[ar: Herman]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.04]Kangen Sliramu
[00:00.04]by: Herman
[00:19.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Adoh paranku koyo layangan pedhot,
[00:33.24]Ngupoyo sandang pangan sabendinane..
[00:46.72]Aduh bopo biyung ra ono kabare,
[00:58.39]Ati kangen marang katresnane ibu..
[01:09.69]
[01:12.08]Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
[01:21.06]Sageto waluyo rinten ndalu..
[01:35.03]Ojo lali karo anakmu sing adoh..
[01:46.34]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[01:57.21]
[02:44.70]>>>
[02:45.70]>>
[02:46.70]>
[02:47.70]Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
[02:57.76]Sageto waluyo rinten ndalu..
[03:10.62]Ojo lali karo anakmu sing adoh,
[03:22.05]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[03:33.97]Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
[03:44.90]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s