Kangen Sliramu (herman)

Versi: Herman

Adoh paranku koyo layangan pedhot,
Ngupoyo sandang pangan sabendinane..
Aduh bopo biyung ra ono kabare,
Ati kangen marang katresnane ibu..

Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..

reff:
Aduh bopo kulo nyuwun pangaksumo,
Sageto waluyo rinten ndalu..
Ojo lali karo anakmu sing adoh,
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..
Bopo biyung nyuwun gonging pangaksumo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *