Pingin Nyedak Kowe

Versi: Hillerie K.

Wis suwe, anggonku ngenteni kowe
Kowe tak enteni, enteni tekan seprene
Kapan kowe, iso bali ning sandhingku kene
Aku pengen nyedak, nyedak kowe katresnanku

Sing tak karepi yo sliramu
Ra ono liyo mung kowe…
A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Kangen banget atiku,
Nek kowe ra ning sandhingku

A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Ra ono liyo mung kowe,
Kowe dewe, sing tak tresnani

reff :
Wis suwe, anggonku ngenteni kowe
Kowe tak enteni, enteni tekan seprene
Kapan kowe, iso bali ning sandhingku kene
Aku pengen nyedak, nyedak kowe katresnanku

Sing tak karepi yo sliramu
Ra ono liyo mung kowe…
A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Kangen banget atiku,
Nek kowe ra ning sandhingku

A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Ra ono liyo mung kowe,
Kowe dewe, sing tak tresnani

reff :
Sing tak karepi yo sliramu
Ra ono liyo mung kowe…
A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Kangen banget atiku,
Nek kowe ra ning sandhingku

A..ku…, pengen nyedaki sliramu
Ra ono liyo mung kowe,
Kowe dewe, sing tak tresnani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *