Masak Dewe Nyuci Dewe

Lirik Lagu ke-900 Masak Dewe Nyuci Dewe
Versi: Ragil Pamungkas

KOYO NGENE, TANGIS RASANING ATIKU
KARO SOPO, AKU KUDU MBAGI ROSO
ESUK SORE, SLIRAMU MUNG MRENGUT WAE
AKU RA NGERTI, OPO SING MBOK KAREPKE

ADUH MAK’E ADUH PAK’E IKI KEPRIYE
SOYO SUWE, URIPKU KOK TAMBAH KOYO MENGKENE
GENE MBIYEN MAK, AKU MBOK JODOKKE DE-E
DADI MENGKENE MAK, SABENDINO SING TAK RASAKNE

NGANTI KAPAN, AKU BISO SABAR
NGANTI KAPAN, AKU BISO TAHAN
MASAK DEWE, AKU TURU DEWE
MANGAN DEWE, AKU NYUCI DEWE

KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU

reff :
KOYO NGENE, TANGIS RASANING ATIKU
KARO SOPO, AKU KUDU MBAGI ROSO
ESUK SORE, SLIRAMU MUNG MRENGUT WAE
AKU RA NGERTI, OPO SING MBOK KAREPKE

ADUH MAK’E ADUH PAK’E IKI KEPRIYE
SOYO SUWE, URIPKU KOK TAMBAH KOYO MENGKENE
GENE MBIYEN MAK, AKU MBOK JODOKKE DE-E
DADI MENGKENE MAK, SABENDINO SING TAK RASAKNE

NGANTI KAPAN, AKU BISO SABAR
NGANTI KAPAN, AKU BISO TAHAN
MASAK DEWE, AKU TURU DEWE
MANGAN DEWE, AKU NYUCI DEWE

KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU
KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *