Kasmaran (sonny ws)

Versi: Sonny WS

Kok koyo ngene rasane,
Wong kasmaran tansah kelingan..
Pikiranku ora jenak,
Mangan turu, rasane ra enak..

Atiku kangen sliramu,
Duh cah ayu, sing tak tresnani..
Yen rino dadi lamunan,
Wengi sliramu tak impi-impi..

Gumebyar langite,
Sajak ngerti sing tak rasakake..
Bungahe atiku,
Nalikane wong loro ketemu..
Andhum roso, kangen ati
Sing ning njeron dodo..

reff :
Atiku kangen sliramu,
Duh cah ayu, sing tak tresnani..
Yen rino dadi lamunan,
Wengi sliramu tak impi-impi..

Gumebyar langite,
Sajak ngerti sing tak rasakake..
Bungahe atiku,
Nalikane wong loro ketemu..
Andhum roso, kangen ati
Sing ning njeron dodo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *