Kasmaran (safitri)

Versi: Safitri

Opo ngene, rasane kasmaran
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..
Ora kanti nunggu kowe bali
Roso tresno iki ojo dilarani..

reff :
Sliramu angreridu,
Kangen-kangen atiku..
Mung sliramu sing tak tunggu
Ngenteni ketemu..

Ora kanti nunggu kowe bali
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..

reff :
Ora kanti nunggu kowe bali
Roso tresno iki ojo dilarani..

reff :
Sliramu angreridu,
Kangen-kangen atiku..
Mung sliramu sing tak tunggu
Ngenteni ketemu..

Ora kanti nunggu kowe bali
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *