Manise Cinta

Versi: Noormayanti

Paling enak, ya enak buah rambutan
Kulite abang, dipangan duh manis pisan
Paling enak, ya enak lagi demenan
Wong loroan, ngomonge sayang-sayangan

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

reff :
Witeng klapa, ning pinggir balong
Manise cinta, muga kelakon

Kembang melati, mambune wangi
Cinta sing suci, muga dadi sawiji
Ati kula, sekien rasa bahagia
Wong loroan, asik memadu asmara

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

reff :
Witeng klapa, ning pinggir balong
Manise cinta, muga kelakon

Kembang melati, mambune wangi
Cinta sing suci, muga dadi sawiji
Ati kula, sekien rasa bahagia
Wong loroan, asik memadu asmara

Paling enak, ya enak buah rambutan
Kulite abang, dipangan duh manis pisan
Paling enak, ya enak lagi demenan
Wong loroan, ngomonge sayang-sayangan

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *