Kabur Kanginan (stanley rabidin)

Versi: Stanley Rabidin

Aku wong jowo, kang kabur kanginan
Urip keronto-ronto
Nang mbaring siti monco, kelangan jowo
Ora nduwe unggah ungguh

Jowo kuwi.., panengerku…
Minongko panyan? ing lebet gesang
Yen aku lali, aku kan ciloko
Jowo kudu bule ing uripku

reff :
Kamirongsobo aku mangerteni
Kasep dudu alesan
Angger aku gelem ngawi aku kabeh
Opo kang sunyo, anuli panggih

Jowo kuwi.., panengerku…
Minongko panyan? ing lebet gesang
Yen aku lali, aku kan ciloko
Jowo kudu bule ing uripku

reff :
Jowo kuwi.., panengerku…
Minongko panyan? ing lebet gesang
Yen aku lali, aku kan ciloko
Jowo kudu bule ing uripku
Jowo kudu bule ing uripku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *