Jerite Ati

Versi: Bambang Petruk

Kelingan biyen dek, jaman rekoso
Urip tansah adoh soko, rasane tresno
Pait getir sing, tak rasakke
Ndadekake atiku, trus kerunto-runto

Rungokno jerite atiku
Nelongso yen kelingan anggonmu, nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki
Yen kowe cidro, atiku loro
Loro, loro atiku loro…

reff :
Kelingan biyen dek, jaman rekoso
Urip tansah adoh soko, rasane tresno
Pait getir sing, tak rasakke
Ndadekake atiku, trus kerunto-runto

Rungokno jerite atiku
Nelongso yen kelingan anggonmu, nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki
Yen kowe cidro, atiku loro
Loro, loro atiku loro…

Nelongso yen kelingan anggonmu,
Nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki

[lamun sayang kelingan anggonku, nangis pamit lungo]
[Ing wates kutho sing dadi seksi tetesing waspo]

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *