Jalak Kuning

Versi : Lina Linanda

Nembe nemoni, wong bagus kaya sampean
Akeh wong ngganteng, bli ganteng kaya si kakang
Wonge rada ireng, kaya keong ning sawah
Yen man..ndheng…, ati kegoda

Nempe basane, jalak kuning ning galengan
Yen lagi pusing, kejentol bari lamunan
Kakang langka ngartine, kula ngenteni bae
Kangmas…, sapa rabine

reff :
Sing isa tekaning subuh, mata bli gelap turu
Ati slalu keganggu, inget bae ning kalbu

Sabar dikolu ning sega, awak kering bli rasa
Bungah kayane enteng, segala-gala klalen

Nempe basane, jalak kuning ning galengan
Yen lagi pusing, kejentol bari lamunan
Kakang langka ngartine, kula ngenteni bae
Kangmas…, sapa rabine

reff :
Sing isa tekaning subuh, mata bli gelap turu
Ati slalu keganggu, inget bae ning kalbu

Sabar dikolu ning sega, awak kering bli rasa
Bungah kayane enteng, segala-gala klalen

Nembe nemoni, wong bagus kaya sampean
Akeh wong ngganteng, bli ganteng kaya si kakang
Wonge rada ireng, kaya keong ning sawah
Yen man..ndheng…, ati kegoda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *