Aku Bakal Bali Mulih

Versi: Don Tosendjojo

Rino klawan wengi, tak tunggu dinane
Kapan aku, biso bali muleh
Awan wengi, pengen turu ora iso
Amung ngenteni dino, nganti aku bakal teko

Aku ning kene, kowe ning kono
Abot nggolek sandang, aku ninggal kowe
Urip nggolek pangan, marakke adoh tresno
Mbok dienteni, aku bakal bali muleh

Sabar yo disabarke, samar yo dilalekke
Nggolek sandang pangan, patang sasi kudu ninggal kowe
Katresnanku ojo nelongso, lan ojo sedih
Aku dienteni, ojo wedi aku bali

reff :
Aku ning kene, kowe ning kono
Abot nggolek sandang, aku ninggal kowe
Urip nggolek pangan, marakke adoh tresno
Mbok dienteni, aku bakal bali muleh

Sabar yo disabarke, samar yo dilalekke
Nggolek sandang pangan, patang sasi kudu ninggal kowe
Katresnanku ojo nelongso, lan ojo sedih
Aku dienteni, ojo wedi aku bali

Sabar yo disabarke, samar yo dilalekke
Nggolek sandang pangan, patang sasi kudu ninggal kowe
Katresnanku ojo nelongso, lan ojo sedih
Aku dienteni, ojo wedi aku bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *