Aja Sue Sue

Versi : Sri Avista

Kakang kula melang, smpeane gawe wirang
Watir sampeane bohong, kula isin kenang uwong

Coba terus terang, lamon bener-bener sayang
Lamon bener-bener cinta, ayo ning penghulu nikah

reff :
Kulane watir, sampeane ingkar sing janji
Sejen ning lambe, lan uga sejen ning ati

Kurang sepira, kasih lan sayange kula
Jiwa lan raga, mampan kulane wis pasrah
Aja sue sue…, kula bli srante

Coba terus terang, lamon bener-bener sayang
Lamon bener-bener cinta, ayo ning penghulu nikah

reff :
Kulane watir, sampeane ingkar sing janji
Sejen ning lambe, lan uga sejen ning ati

Kurang sepira, kasih lan sayange kula
Jiwa lan raga, mampan kulane wis pasrah
Aja sue sue…, kula bli srante

Kakang kula melang, smpeane gawe wirang
Watir sampeane bohong, kula isin kenang uwong

Coba terus terang, lamon bener-bener sayang
Lamon bener-bener cinta, ayo ning penghulu nikah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *