Mati Geni

Versi: Alex Sweet

Tobat aduh tobat, ati rasa bli kuat
Ndeleng wong lanang hebat, kayane sugih kemat

Kepengen mati geni, kanggo ngadem-ngadem ati
Sebab kula weruh, kakange wis due rabi

reff :
Seumpama, kula laksana
Pasti dadi, istri kedua

Kula emong, batin kesiksa
Watir bokat, kenang hukum karma
Sun rela, ora laksana…

Kepengen mati geni, kanggo ngadem-ngadem ati
Sebab kula weruh, kakange wis due rabi

reff :
Seumpama, kula laksana
Pasti dadi, istri kedua

Kula emong, batin kesiksa
Watir bokat, kenang hukum karma
Sun rela, ora laksana…

Tobat aduh tobat, ati rasa bli kuat
Ndeleng wong lanang hebat, kayane sugih kemat

Kepengen mati geni, kanggo ngadem-ngadem ati
Sebab kula weruh, kakange wis due rabi