Yen Tak Rasakke

Versi: Mus Mulyadi

Yen tak rasakke,
Uripku ora liyo mung gawe gelo wae
Yen tak gatekke,
Tansah nesu lan golek menange dewe

Wiwit cilik ngati aku dewoso,
Tansah nglawan marang ibu lan bopo
Gek opo dadine, sliraku mbesok’e

Yen tak rasakke,
Wis wancine kudu ngerti marang dalan mulyo
Murih mbesok’e,
Ora nandhang popo lan urip ciloko

reff :
Wiwit cilik ngati aku dewoso,
Tansah nglawan marang ibu lan bopo
Gek opo dadine, sliraku mbesok’e

Yen tak rasakke,
Wis wancine kudu ngerti marang dalan mulyo
Murih mbesok’e,
Ora nandhang popo lan urip ciloko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *