Tekad Pati

Versi: Rohid Falak

Usapen banyu mata,
Sing netes sing ning pipi..
Aja nangis, aja sedih
Najan mama karo mimi bli ngrestui..

Wong loro ngucap janji,
Tekade, tekad pati..
Alang-alangana, gunung lan segara
Yen jodo, pasti bakal kelaksana..

reff :
Masih sok kelingan, waktu senok maksa
Arep rumah tangga, blolih ning wong tua
Senok dipeksa, metu sing umah..

Aja cilik ati, senok bli dewekan
Urip karo kakang, bareng seuyonan
Wong loro sampe akhiring jaman..

Usapen banyu mata,
Sing netes sing ning pipi..
Aja nangis, aja sedih
Najan mama karo mimi bli ngrestui..

Wong loro ngucap janji,
Tekade, tekad pati..
Alang-alangana, gunung lan segara
Yen jodo, pasti bakal kelaksana..

reff :
Masih sok kelingan, waktu senok maksa
Arep rumah tangga, blolih ning wong tua
Senok dipeksa, metu sing umah..

Aja cilik ati, senok bli dewekan
Urip karo kakang, bareng seuyonan
Wong loro sampe akhiring jaman..

Usapen banyu mata,
Sing netes sing ning pipi..
Aja nangis, aja sedih
Najan mama karo mimi bli ngrestui..

Wong loro ngucap janji,
Tekade, tekad pati..
Alang-alangana, gunung lan segara
Yen jodo, pasti bakal kelaksana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *