Sir Siran (ervinna)

Versi: Ervinna

Sir-siran, dudu sinyo tuan
Sir-siran, padane pacaran..
Yen ra ketemu tansah kelingan
Yen ketemu, ati deg-degan..

Sir-siran, ora nggo dolanan
Sir-siran, arep nggo tenanan..
Podo senenge, podo cocoke
Romo ibu namung acc..

Malem minggu dasare padhang mbulan
Mudho mudhi podo seneng sir-siran..
Mlaku-mlaku tangane ‘do gandengan
Simbah weling, ojo nglanggar aturan..

Sir-siran, dudu sinyo tuan
Sir-siran, padane pacaran..
Podo senenge, podo cocoke
Romo ibu namung acc..

reff:
Malem minggu dasare padhang mbulan
Mudho mudhi podo seneng sir-siran..
Mlaku-mlaku tangane ‘do gandengan
Simbah weling, ojo nglanggar aturan..

Sir-siran, dudu sinyo tuan
Sir-siran, padane pacaran..
Podo senenge, podo cocoke
Romo ibu namung acc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *