Dikeloni

Versi: Ratna Antika

Njaluke dikudang-kudang
Ugo yo disayang-sayang
Turune kemulan kembang
Dhemene didulang gedhang

Awas tah uwis, engko tah gumo
Awas tah uwis, engko tah gumo

Kadange kelumah kemurep
Teko mburi teko ngarep
Tambah tingkah tambah manteb
Kadang ngambul tapi arep

Ngalor ngidul ngulon ngetan
Senenge noring gendhongan
Nggembol empong enak temenan
Guyone genjot genjotan

Awas tah uwis, engko tah gumo
Awas tah uwis, engko tah gumo

Seplangane bantal guling
Ngelilire njaluk maning
Masio tah gulung koming
Ganti popok ngompol maning

reff :
Kadange kelumah kemurep
Teko mburi teko ngarep
Tambah tingkah tambah manteb
Kadang ngambul tapi arep

Seplangane bantal guling
Ngelilire njaluk maning
Masio tah gulung koming
Ganti popok ngompol maning

reff :
Njaluke dikudang-kudang
Ugo yo disayang-sayang
Turune kemulan kembang
Dhemene didulang gedhang

Awas tah uwis, engko tah gumo
Awas tah uwis, engko tah gumo

Kadange kelumah kemurep
Teko mburi teko ngarep
Tambah tingkah tambah manteb
Kadang ngambul tapi arep

Ngalor ngidul ngulon ngetan
Senenge noring gendhongan
Nggembol empong enak temenan
Guyone genjot genjotan

Awas tah uwis, engko tah gumo
Awas tah uwis, engko tah gumo

Seplangane bantal guling
Ngelilire njaluk maning
Masio tah gulung koming
Ganti popok ngompol maning

reff :
Kadange kelumah kemurep
Teko mburi teko ngarep
Tambah tingkah tambah manteb
Kadang ngambul tapi arep

Seplangane bantal guling
Ngelilire njaluk maning
Masio tah gulung koming
Ganti popok ngompol maning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *