Ben Wae (edios)


Edios_2
Versi: Edios

Degan ijo campur gulo, enak rasane
Ora jodho ora popo, golek gantine
Kayu ringin ojo diobong, akeh setane
Ben aku kantonge kosong, wong wadon ora mung kowe

Njalukmu neko-neko, mas wicis rojo brono
Timbang bothak mikir kowe, yo wis tak tinggal wae
Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora sido ora popo, yo wis, yo wis

reff:
Degan ijo campur gulo, enak rasane
Ora jodho ora popo, golek gantine
Kayu ringin ojo diobong, akeh setane
Ben aku kantonge kosong, wong wadon ora mung kowe

Njalukmu neko-neko, mas wicis rojo brono
Timbang bothak mikir kowe, yo wis tak tinggal wae
Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora sido ora popo, yo wis, yo wis

Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora jodho ora popo, yo wis, yo wis
—————–
[ver: lyrics]
[id: oiphnpch]
[ar: Edios]
[ti: Ben Wae]
[al: Pop Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:00.02]Ben Wae – Edios
[00:08.02]
[00:10.02]>>>
[00:11.02]>>
[00:12.02]>
[00:13.02]Degan ijo campur gulo,
[00:16.12]Enak rasane..
[00:18.16]Ora jodho ora popo,
[00:20.96]Golek gantine..
[00:23.32]Kayu ringin ojo diobong,
[00:25.93]Akeh setane..
[00:28.16]Ben aku kantonge kosong,
[00:31.10]Wong wadon ora mung kowe..
[00:33.52]Njalukmu neko-neko,
[00:36.26]Mas wicis rojo brono..
[00:38.69]Timbang bothak mikir kowe,
[00:41.05]Yo wis tak tinggal wae..
[00:43.91]Ora dadi ora popo,
[00:46.28]Ben wae , ben wae..
[00:52.75]Ora sido ora popo,
[00:56.98]Yo wis, yo wis..
[01:02.76]
[01:29.03]>>>
[01:30.03]>>
[01:31.03]>
[01:32.03]Degan ijo campur gulo,
[01:35.53]Enak rasane..
[01:37.54]Ora jodho ora popo,
[01:40.39]Golek gantine..
[01:42.75]Kayu ringin ojo diobong,
[01:45.44]Akeh setane..
[01:47.79]Ben aku kantonge kosong,
[01:50.53]Wong wadon ora mung kowe..
[01:53.08]Njalukmu neko-neko,
[01:55.45]Mas wicis rojo brono..
[01:58.18]Timbang bothak mikir kowe,
[02:00.62]Yo wis tak tinggal wae..
[02:03.41]Ora dadi ora popo,
[02:05.84]Ben wae , ben wae..
[02:12.62]Ora sido ora popo,
[02:17.15]Yo wis, yo wis..
[02:22.82]Ora dadi ora popo,
[02:27.24]Ben wae , ben wae..
[02:33.95]Ora sido ora popo,
[02:37.81]Yo wis, yo wis..
[02:43.67]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s