Ben Wae (edios)

Versi: Edios

Degan ijo campur gulo, enak rasane
Ora jodho ora popo, golek gantine
Kayu ringin ojo diobong, akeh setane
Ben aku kantonge kosong, wong wadon ora mung kowe

Njalukmu neko-neko, mas wicis rojo brono
Timbang bothak mikir kowe, yo wis tak tinggal wae
Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora sido ora popo, yo wis, yo wis

reff:
Degan ijo campur gulo, enak rasane
Ora jodho ora popo, golek gantine
Kayu ringin ojo diobong, akeh setane
Ben aku kantonge kosong, wong wadon ora mung kowe

Njalukmu neko-neko, mas wicis rojo brono
Timbang bothak mikir kowe, yo wis tak tinggal wae
Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora sido ora popo, yo wis, yo wis

Ora dadi ora popo, ben wae , ben wae
Ora jodho ora popo, yo wis, yo wis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *