Sekar Melati (harris senopati)

Versi: Harris Senopati

Mbok sing nyoto ngendikane
Wis setaun tekane seprene
Rino pantarane wengi
Nganti-anti yen sliramu bali

Eling naliko semono
Ninggal lungo ngucapke prasetyo
Paring cundhuk kembang mlati
Ganti nompo tondho tresno ing ati

Nanging opo pancen lali
Kabeh janji amung kari janji
Gawe bingung ing atiku
Mung nawolo kang paring pawarto

Panyuwunku mring sliramu
Ngronce mlati lan kembang cempoko
Tondho tali katresnanku,
Duh kusumo, lambange asmoro

reff :
Mbok sing nyoto ngendikane
Wis setaun tekane seprene
Rino pantarane wengi
Nganti-anti yen sliramu bali

Eling naliko semono
Ninggal lungo ngucapke prasetyo
Paring cundhuk kembang mlati
Ganti nompo tondho tresno ing ati

Nanging opo pancen lali
Kabeh janji amung kari janji
Gawe bingung ing atiku
Mung nawolo kang paring pawarto

Panyuwunku mring sliramu
Ngronce mlati lan kembang cempoko
Tondho tali katresnanku,
Duh kusumo, lambange asmoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *