Doyan Purik

Versi : Sultan Trenggono

Keduhung kita rumah tangga
Sengsara rabi bli setia
Mekaya oli setitik
Wong wadon gampang purik

Wis weruh, kita jiwa kuli
Nang apa, sira jatuh hati
Kawin sira ngongkosi
Akhire sira nyakiti

reff :
Urip, kapan senenge
Due rabi, doyan purik ning emboke
Anak karo laki
Ditinggal ora diopeni

Kaya ora niat, rumah tangga bebarengan tekang tua
Masalah usaha, setitik sira ora nerima
Kita kesiksa rabi, aduh lara ati

Wis weruh, kita jiwa kuli
Nang apa, sira jatuh hati
Kawin sira ngongkosi
Akhire sira nyakiti

reff :
Urip, kapan senenge
Due rabi, doyan purik ning emboke
Anak karo laki
Ditinggal ora diopeni

Kaya ora niat, rumah tangga bebarengan tekang tua
Masalah usaha, setitik sira ora nerima
Kita kesiksa rabi, aduh lara ati

Keduhung kita rumah tangga
Sengsara rabi bli setia
Mekaya oli setitik
Wong wadon gampang purik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *