Angin Wengi (safitri)

Versi: Safitri

Angin ing wayah wengi,
Sumribit kroso jroning ati..
Gegodhongan podho gegojegan,
Sajak koyo nyemoni..

Ing wayah wengi iki,
Esemmu tansah nggodha ati..
Ora kendhat anggonku nimbali,
Nanging ora ono wigati..

reff :
Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni..
Kapan sliramu biso ngerteni,
Ojo mung paring janji..

Sepining wayah wengi,
Sansoyo angrerujit ati..
Udan grimis tumibo ing bumi,
Soyo kekes roso neng ati..

reff :
Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni..
Kapan sliramu biso ngerteni,
Ojo mung paring janji..

Sepining wayah wengi,
Sansoyo angrerujit ati..
Udan grimis tumibo ing bumi,
Soyo kekes roso neng ati..
Soyo kekes roso neng ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *