Pegel Nunggune

Versi: Susi Yess

Gara-garae, wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah, uga tanpa dosa
Sing dadi korban, anak lan keluarga
Sun duwe laki, kaya ora ngurusi

Ketunggon beli, uga dipegat beli
Sewulan luwih ora lok dinafkahi
Durung ngalami, oh turu barengan
Rasane atis, gulang guling dewekan

reff :
Se..dih…, rasaning ati…
Rumah tangga, sun ditinggal kari
Ora sanggup, lamun pen wayuan
Masa tega…, karo keturunan

Duh kakang, kapan balike
Ingeta karo anake
Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane

Ketunggon beli, uga dipegat beli
Sewulan luwih ora lok dinafkahi
Durung ngalami, oh turu barengan
Rasane atis, gulang guling dewekan

reff :
Se..dih…, rasaning ati…
Rumah tangga, sun ditinggal kari
Ora sanggup, lamun pen wayuan
Masa tega…, karo keturunan

Duh kakang, kapan balike
Ingeta karo anake
Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane

Gara-garae, wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah, uga tanpa dosa
Sing dadi korban, anak lan keluarga
Sun duwe laki, kaya ora ngurusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *