Ngemut Asem

Versi: Nina Yani

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :
Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :
Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *