Macan Umbaran

Versi : Iis Apita

Lagi krisis ning cinta,
Kakang muji lan muja
Demen ning kula…
Sekien priben, ning kula wis klalen

Bareng wis sugih cinta
Nang apa gelap mata
Ning kula tega…
Kasih sayange ning wadon sejene

reff :
Cintane sampean, persis kaya macan umbaran
Ganase, kejeme, wong wadon dianggepe umpan

Yen weruh, sampean kerjaane bisnis ning cinta
Bli bakal nerima, kula emong digawe lara
Dasar sampean, serakah atine
Yen maen cinta, dilacaki kabeh

Bareng wis sugih cinta
Nang apa gelap mata
Ning kula tega…
Kasih sayange ning wadon sejene

reff :
Cintane sampean, persis kaya macan umbaran
Ganase, kejeme, wong wadon dianggepe umpan

Yen weruh, sampean kerjaane bisnis ning cinta
Bli bakal nerima, kula emong digawe lara
Dasar sampean, serakah atine
Yen maen cinta, dilacaki kabeh

Lagi krisis ning cinta,
Kakang muji lan muja
Demen ning kula…
Sekien priben, ning kula wis klalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *