Keder Ngomonge

Versi : Sultan Trenggono

Sing bengen, kakang wis naro cinta
Nalika waktu masih sekolah
Arep ngomong bli wani, watir bli diladeni
Kakang ngerasa, uripe sederhana

Senajana senoke nerima,
Mung watir ana pihak ketiga
Biasane wong tua, sing slalu mandeng harta
Luru mantu sing sugih harta benda

reff :
Memang cinta, bli mandeng harta
Sing penting ma, pada nerima

Tapi kita, rasa rumasa
Wong bli due keder ngomonge
Pribasane ireng-ireng ning rerangken
Melu nyawang mah sing kadoan

Senajana senoke nerima,
Mung watir ana pihak ketiga
Biasane wong tua, sing slalu mandeng harta
Luru mantu sing sugih harta benda

reff :
Memang cinta, bli mandeng harta
Sing penting ma, pada nerima

Tapi kita, rasa rumasa
Wong bli due keder ngomonge
Pribasane ireng-ireng ning rerangken
Melu nyawang mah sing kadoan

Sing bengen, kakang wis naro cinta
Nalika waktu masih sekolah
Arep ngomong bli wani, watir bli diladeni
Kakang ngerasa, uripe sederhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *