Bandeng Mencelat

Versi : Diana Sastra

Mengkel ndeleng ngakene, slayar-sluyur uripe
Mabok butek banyune, berag bening tempate

Kakang, kaya bandeng mencelat
Lunga mung sedelat, mana mene menclat
Kakang, kaya bandeng mencelat
Lunga mung sedelat, mana mene menclat

Luruh bae sejene, wis aja mene-mene
Bonggan nglelara bae, gawe dugal tingkae

reff :
Sedih wis dikianati, urip bli arti
Janji ning arep kyai, langka sing bukti

Sekien apa sing nggawe, kakang mareki
Apa wis puas ning ati, nembe ngulati
Apa wis puas ning ati, nembe ngulati

Wereng coklat ning parian
Wis garing ditinggal miang

Mengkel ndeleng ngakene, slayar-sluyur uripe
Mabok butek banyune, berag bening tempate

Kakang, kaya bandeng mencelat
Lunga mung sedelat, mana mene menclat
Kakang, kaya bandeng mencelat
Lunga mung sedelat, mana mene menclat

Luruh bae sejene, wis aja mene-mene
Bonggan nglelara bae, gawe dugal tingkae

reff :
Sedih wis dikianati, urip bli arti
Janji ning arep kyai, langka sing bukti

Sekien apa sing nggawe, kakang mareki
Apa wis puas ning ati, nembe ngulati
Apa wis puas ning ati, nembe ngulati

Wereng coklat ning parian
Wis garing ditinggal miang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *