Padange Ati



Versi: Adistya Mayasari

Wis sing dadi paran,
Kadhung lintang ilang kelipe..
Pokok ojo sampek,
Ati iki ilang urube..

Ulan oleh baen,
Wis sing ono padang lan sorote..
Pokok ojo ilang,
Padang hang ono njerone ati..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..

reff:
Koyo wong kesasar yo ring alas,
Bingung lor lan kidul..
Menek wit hang duwur,
Makne katon galure dalan..

Dalan yo hang kenceng,
Hang keneng diturut lakon iki..
Ono ring duwuran,
Hang duwe dalan padange ati..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..
————————
[ver: lyrics]
[id: hokpouci]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Padange Ati]
[al: Kendang Kempul ]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.04]Padange Ati
[00:00.04]by: Adistya Mayasari
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Wis sing dadi paran,
[00:50.14]Kadhung lintang ilang kelipe..
[00:56.77]Pokok ojo sampek,
[01:03.17]Ati iki ilang urube..
[01:10.25]
[01:14.97]Ulan oleh baen,
[01:21.43]Wis sing ono padang lan sorote..
[01:28.20]Pokok ojo ilang,
[01:34.96]Padang hang ono njerone ati..
[01:42.74]
[01:46.40]Urip mung sepisan,
[01:52.48]Ojo gawe kerepotan..
[01:59.94]Nerimo paran hang ono,
[02:06.34]Ati tentrem selawase selawase..
[02:18.07]
[02:44.05]>>>
[02:45.05]>>
[02:46.05]>
[02:47.05]Koyo wong kesasar yo ring alas,
[02:55.57]Bingung lor lan kidul..
[02:59.84]Menek wit hang duwur,
[03:06.24]Makne katon galure dalan..
[03:13.14]
[03:16.81]Dalan yo hang kenceng,
[03:24.07]Hang keneng diturut lakon iki..
[03:31.03]Ono ring duwuran,
[03:37.42]Hang duwe dalan padange ati..
[03:45.50]
[03:49.34]Urip mung sepisan,
[03:54.82]Ojo gawe kerepotan..
[04:02.89]Nerimo paran hang ono,
[04:09.04]Ati tentrem selawase selawase..
[04:20.28]
[04:21.33]Urip mung sepisan,
[04:26.68]Ojo gawe kerepotan..
[04:34.50]Nerimo paran hang ono,
[04:40.83]Ati tentrem selawase selawase..
[04:53.07]
—————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s