Padange Ati

Versi: Adistya Mayasari

Wis sing dadi paran,
Kadhung lintang ilang kelipe..
Pokok ojo sampek,
Ati iki ilang urube..

Ulan oleh baen,
Wis sing ono padang lan sorote..
Pokok ojo ilang,
Padang hang ono njerone ati..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..

reff:
Koyo wong kesasar yo ring alas,
Bingung lor lan kidul..
Menek wit hang duwur,
Makne katon galure dalan..

Dalan yo hang kenceng,
Hang keneng diturut lakon iki..
Ono ring duwuran,
Hang duwe dalan padange ati..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..

Urip mung sepisan,
Ojo gawe kerepotan..
Nerimo paran hang ono,
Ati tentrem selawase selawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *