Njaluk Udut Mboke

Lirik Lagu ke-850 “Njaluk Udut Mboke”
Versi Eny Sagita feat Cak Rul

Lk :
EH, JEBUL KOYO NGENE
PENGANGGURAN ORA NYAMBUT GAWE..
ANANE MUNG KLUNTRANG-KLUNTRUNG
TAK RASAKNO, KOYO WONG BINGUNG..

Pr :
LE, SOPO TO SING NGOMONG
GAWEANMU MUNG TURU NGILER..
SABEN DINO MAKANI TINGGI
NGELINGONO MBESOK TEMBE MBURI..

Lk :
MBOK, AKU NJALUT EMUT
CANGKEM IKI RASANE KECUT..
MBOK, OJO PLERAK-PLEROK
ADUH SIMBOK, CEPET TUKOKNE ROKOK..

Pr :
LE, OPO PENGEN NGUDUT
IKI PARUT COBA DIEMUT..
YEN PANCENE KOWE NJALUK ROKOK
IKI GOLOK, GAGE NDANG DIEMPLOK..

reff :
Lk :
EH, JEBUL KOYO NGENE
PENGANGGURAN ORA NYAMBUT GAWE..
ANANE MUNG KLUNTRANG-KLUNTRUNG
TAK RASAKNO, KOYO WONG BINGUNG..

Pr :
LE, SOPO TO SING NGOMONG
GAWEANMU MUNG TURU NGILER..
SABEN DINO MAKANI TINGGI
NGELINGONO MBESOK TEMBE MBURI..

Lk :
MBOK, AKU NJALUT EMUT
CANGKEM IKI RASANE KECUT..
MBOK, OJO PLERAK-PLEROK
ADUH SIMBOK, CEPET TUKOKNE ROKOK..

Pr :
LE, OPO PENGEN NGUDUT
IKI PARUT COBA DIEMUT..
YEN PANCENE KOWE NJALUK ROKOK
IKI GOLOK, GAGE NDANG DIEMPLOK..
IKI GOLOK, GAGE NDANG DIEMPLOK..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *