Mawar

Versi: Adistya Mayasari

Ikhlas isun ngeroso
Kembang mawar saben dino
Sun sirami lan sun pageri
Sun kemuli ati

Mbesuk kadhung wis mekar
Gandhan riko ojo ngelantar
Arum riko,oh kembang mawar
Ojo kesasar…

reff :
Tapi hang dadi angenan
Ilang kegowo angin nong awang-awang
Kari eman-eman

Masiyo mung sedelo,
Paribasan sak ketibe moto
Sun jaluk riko ngatono
Atinisun yoro myakne lego

reff :
Tapi hang dadi angenan
Ilang kegowo angin nong awang-awang
Kari eman-eman

Masiyo mung sedelo,
Paribasan sak ketibe moto
Sun jaluk riko ngatono
Atinisun yoro myakne lego

Ikhlas isun ngeroso
Kembang mawar saben dino
Sun sirami lan sun pageri
Sun kemuli ati

Mbesuk kadhung wis mekar
Gandhan riko ojo ngelantar
Arum riko,oh kembang mawar
Ojo kesasar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *