Manise Janji (candra banyu)

Versi: Candra Banyu

Sing keroso semene lawase
Nyanding sepi raino lan bengi
Kepilu roso manise janji
Sing weruho mung disulayani

Ketang-ketang wis ono hang liyo
Riko gantung roso hang sun pujo
Eman-eman kari dipiloro
Riko gawe ati keronto-ronto

reff:
Tekati ati ninggal riko eman
Mergo wis sing kuwat nyonggo
Ibarate panase geni
Sing koyo panase ati iki

Ketang-ketang wis ono hang liyo
Riko gantung roso hang sun pujo
Eman-eman kari dipiloro
Riko gawe ati keronto-ronto

reff:

Tekati ati ninggal riko eman
Mergo wis sing kuwat nyonggo
Ibarate panase geni
Sing koyo panase ati iki

Tekati ati ninggal riko eman
Mergo wis sing kuwat nyonggo
Ibarate panase geni
Sing koyo panase ati iki

Sing keroso semene lawase
Nyanding sepi raino lan bengi
Kepilu roso manise janji
Sing weruho mung disulayani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *