Wayah Surup

Versi: Sumiati

Le thole wis ojo nangis
Bang bang kulon, serngenge ngajaki kelon
Perandane kang diangen sing ono katon
Bapak iro magih nong tengah segoro

Kembang-kembang, golet pangan toh pati lan nyowo
Kang nong umah, ayo podo mujo-mujiyo
Mugo-mugo selameto geliso teko
Ulih-ulihe ajuh kembul podo diroso

reff :
Le thole wis ojo nangis
Bang bang kulon, serngenge ngajaki kelon
Perandane kang diangen sing ono katon
Bapak iro magih nong tengah segoro

Kembang-kembang, golet pangan toh pati lan nyowo
Kang nong umah, ayo podo mujo-mujiyo
Mugo-mugo selameto geliso teko
Ulih-ulihe ajuh kembul podo diroso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *