Sungkanan

Versi: Adistya Mayasari

Iki critane, lare sungkan megawe
Saben sedinane, mangu-mangu gawene
Nadhong wong tuwek, karepe dewek
Dhung sing dituruti, minggat jalukane

Gedhe jalukane, tapi cilik usahane
Kelendi nasibe, mbesuk tuweke
Geleme megawe, leren diwel wong tuweke
Asile megawe, nono ujude

Duh eman-eman, magih enom males-malesan
Sekolahe nono ulihe, ngalor ngidul nono juntrunge
Duh eman-eman, magih enom kadhung sungkanan
Mangan doyan megawe sungkan, mrono mrene dadi omongan

reff :
Nadhong wong tuwek, karepe dewek
Dhung sing dituruti, minggat jalukane

Gedhe jalukane, tapi cilik usahane
Kelendi nasibe, mbesuk tuweke
Geleme megawe, leren diwel wong tuweke
Asile megawe, nono ujude

Duh eman-eman, magih enom males-malesan
Sekolahe nono ulihe, ngalor ngidul nono juntrunge
Duh eman-eman, magih enom kadhung sungkanan
Mangan doyan megawe sungkan, mrono mrene dadi omongan

Mulo dulur kabeh, ojo riko males-malesan
Ojo riko cilik karepan
Mulo dulur kabeh, ojo sampek riko sungkanan
Ojo riko getun mburian

Duh eman-eman, magih enom males-malesan
Sekolahe nono ulihe, ngalor ngidul nono juntrunge
Duh eman-eman, magih enom kadhung sungkanan
Mangan doyan megawe sungkan, mrono mrene dadi omongan

Mulo dulur kabeh, ojo riko males-malesan
Ojo riko cilik karepan
Mulo dulur kabeh, ojo sampek riko sungkanan
Ojo riko getun mburian, duh eman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *