Setuhune Welas

Versi: Reny Farida ft. Rozy Abdillah

Lk :
Dik, melu takon mergo paran riko demen isun
Isun wong lanang, nono cagerane lan akeh kurange

Pr :
Kang, rungokeno isun seneng sing kerono dunyo
Mung welas riko biso nggawe, atinisun seneng
Mung welas riko biso nggawe, atinisun tentrem

reff :
Lk :
Opo tah tulus dik, opo temenan
Mulo riko apik, njobo njerone

Pr :
Isun ngomong bener, iku yo mergane
Mulo sandang pangan, keneng digoleti

Duet :
Masio uwong ngomong, gediga gedigi
Susah seneng kene hang nglakoni
Masio uwong ngomong, gediga gedigi-digi
Susah seneng kene hang nglakoni

reff :
Lk :
Dik, melu takon mergo paran riko demen isun
Isun wong lanang, nono cagerane lan akeh kurange

Pr :
Kang, rungokeno isun seneng sing kerono dunyo
Mung welas riko biso nggawe, atinisun seneng
Mung welas riko biso nggawe, atinisun tentrem

reff :
Lk :
Opo tah tulus dik, opo temenan
Mulo riko apik, njobo njerone

Pr :
Isun ngomong bener, iku yo mergane
Mulo sandang pangan, keneng digoleti

Duet :
Masio uwong ngomong, gediga gedigi
Susah seneng kene hang nglakoni
Masio uwong ngomong, gediga gedigi-digi
Susah seneng kene hang nglakoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *