Seneng Podo Seneng

Versi: Alif S.

TANGGAL LIMOLAS, TERANGE SUNARE ULAN
MALEM MINGGU, IKI DIK YO KELENCERAN
GANDHENG TANGAN, MLAKU YO RING DALAN
ADUH SENENGE, ATI SENENG JAK KELORONAN

RIKO MESEM SUN RANGKUL, RASANE MAREM
LUNGGUH WONG LORO, LIR SILIR ANGIN KANG ADHEM
RIKO LAN ISUN, SENENG PODO SENENG
ATI KESENGSEM, RINO BENGI YO PODO NGANGEN

reff :
OJO PISAH-PISAH RIKO AMBI ISUN
SAMPEK MATI, RIKO TETEP DUWEN ISUN
KONO GUNUNG, SEGORO GEDHE OMBAKE
KANG SUN LAMUN, YO MUNG RIKO SELAWASE

RIKO MESEM SUN RANGKUL, RASANE MAREM
LUNGGUH WONG LORO, LIR SILIR ANGIN KANG ADHEM
RIKO LAN ISUN, SENENG PODO SENENG
ATI KESENGSEM, RINO BENGI YO PODO NGANGEN

reff :
OJO PISAH-PISAH RIKO AMBI ISUN
SAMPEK MATI, RIKO TETEP DUWEN ISUN
KONO GUNUNG, SEGORO GEDHE OMBAKE
KANG SUN LAMUN, YO MUNG RIKO SELAWASE

TANGGAL LIMOLAS, TERANGE SUNARE ULAN
MALEM MINGGU, IKI DIK YO KELENCERAN
GANDHENG TANGAN, MLAKU YO RING DALAN
ADUH SENENGE, ATI SENENG JAK KELORONAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *