Salahe Sopo

Versi: Ratna Antika

Salahe sopo riko kesuwen,
Saiki sun tinggal riko getun
Sun enteni mulai bengen
Jawabe kok sulung tah sulung

Isun pasrah nyang awak riko
Tapi riko using nompo
Isun kawin ambi wong liyo
Apuwo riko ngomong sing lilo

reff :
Ojo sampek dadi ati
Jodho iku yo wis pasti
Klendi baen sun lakoni,
Supoyo tentrem urip iki

Ojo sampek dadi ati
Jodho iku yo wis pasti
Klendi baen sun lakoni,
Supoyo tentrem urip iki

Salahe sopo riko kesuwen,
Saiki sun tinggal riko getun
Sun enteni mulai bengen
Jawabe kok sulung tah sulung

reff :
Salahe sopo riko kesuwen,
Saiki sun tinggal riko getun
Sun enteni mulai bengen
Jawabe kok sulung tah sulung

Isun pasrah nyang awak riko
Tapi riko using nompo
Isun kawin ambi wong liyo
Apuwo riko ngomong sing lilo

reff :
Ojo sampek dadi ati
Jodho iku yo wis pasti
Klendi baen sun lakoni,
Supoyo tentrem urip iki

Ojo sampek dadi ati
Jodho iku yo wis pasti
Klendi baen sun lakoni,
Supoyo tentrem urip iki

Salahe sopo riko kesuwen,
Saiki sun tinggal riko getun
Sun enteni mulai bengen
Jawabe kok sulung tah sulung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *