Ojo Jawil Jawil

Versi: Sumiati

Ojo jawil-jawil kang, ojo cethut-cethut
Kadhung arep kenalan, riko yo kang sopan
Jajale delengen kang, ring kiwo lan tengen
Akeh wongkang ndeleng, mosok yo sing sungkan

reff :
Ojo riko anggep kang, isun wong murahan
Ojo semberono, lan sing nduwe dugo
Ojo riko anggep kang, isun wong murahan
Ojo semberono, lan sing nduwe dugo

Jajale delengen kang, ring kiwo lan tengen
Akeh wongkang ndeleng, mosok yo sing sungkan

reff :
Ojo riko anggep kang, isun wong murahan
Ojo semberono, lan sing nduwe dugo
Ojo riko anggep kang, isun wong murahan
Ojo semberono, lan sing nduwe dugo

Ojo jawil-jawil kang, ojo cethut-cethut
Kadhung arep kenalan, riko yo kang sopan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *