Telung Segoro

Versi: Ratna Antika

Telung segoro, wis sun sebrangi
Gedhene ombak, wis sun adepi
Selat bali hang dadi saksi
Tondo bukti welase ati

Telung daratan, wis sun ampiri
Dawane dalan, wis sun liwati
Masio pati, isun belani
Pokoke nyawang, kembange ati

reff :
Jare wong tuwek, ono ring kono
Sun tekani gok sing ono, gok sing ono
Oh..gusti kari gedigi
Oh..gusti hang bener pundi
Tapi isun sing cilik ati

Telung segoro, wis sun sebrangi
Gedhene ombak, wis sun adepi
Selat bali hang dadi saksi
Tondo bukti welase ati

Telung daratan, wis sun ampiri
Dawane dalan, wis sun liwati
Masio pati, isun belani
Pokoke nyawang, kembange ati

reff :
Jare wong tuwek, ono ring kono
Sun tekani gok sing ono, gok sing ono
Oh..gusti kari gedigi
Oh..gusti hang bener pundi
Tapi isun sing cilik ati
Tapi isun sing cilik ati

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *