Bolong Suwek

Versi: Reny Farida

Kadung lemes, gancang emutan
Barang lemes, kudu digawe kenceng
Kadung kenceng, gancang surungen
Lebokeno, terus duduten

Nyawang barang bolong, atine melompong
Noleh barang suwek, isin nyang awake dewek
Sarung lan klambine, gage utaken
Dele en, terus genjoten

reff :
Nganggo sarung bolong, riko isin nyang uwong
Nganggo klambi suwek, isin nyang awake dewek
Sarung bolong, gage tambalen
Klambi suwek, gage jahiten

Utaken, terus genjoten
Utaken, terus genjoten

Kadung lemes, gancang emutan
Barang lemes, kudu digawe kenceng
Kadung kenceng, gancang surungen
Lebokeno, terus duduten

Nyawang barang bolong, atine melompong
Noleh barang suwek, isin nyang awake dewek
Sarung lan klambine, gage utaken
Dele en, terus genjoten

reff :
Nganggo sarung bolong, riko isin nyang uwong
Nganggo klambi suwek, isin nyang awake dewek
Sarung bolong, gage tambalen
Klambi suwek, gage jahiten

Utaken, terus genjoten
Utaken, terus genjoten
Utaken, terus genjoten
Utaken, terus genjoten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *