Atine Wis Alum

Versi: Yuliatin

Sing tego nyawang, prawan ayu loro nglayung
Ngenes ditinggal larene, kang dikudang-kudang
Larene minggat, nggowo isin nanggung wirang
Ditolak ring mertuane, mergo sing sembodo

reff :
Saikine prawane duh sing ngelisik
Jangget nong peturon oh yoro eman
Nelongso keronto-ronto
Nono wong kang biso nulung

Ulan meledung, rumongso sing melu duwe
Mong iluhe mbrebes mili, atine wis alum

reff :
Saikine prawane duh sing ngelisik
Jangget nong peturon oh yoro eman
Nelongso keronto-ronto
Nono wong kang biso nulung

Ulan meledung, rumongso sing melu duwe
Mong iluhe mbrebes mili, atine wis alum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *