Medegel

Versi: Bije Patik

Medegel temen, medegel temen
Medegel mikirna wong siji
Ngaweh usul jere iya, prakteke ora pada
Dasar angel marekna jengkel

Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

reff :
Tek sabar-sabar, malah kurang ajar
Tek tahan-tahan, ndhasku mod-modan
Digawe gela, aku wis biasa
Sing penting kowe njaluk pangapura

reff :
Medegel temen, medegel temen
Medegel mikirna wong siji
Ngaweh usul jere iya, prakteke ora pada
Dasar angel marekna jengkel

Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

reff :
Tek sabar-sabar, malah kurang ajar
Tek tahan-tahan, ndhasku mod-modan
Digawe gela, aku wis biasa
Sing penting kowe njaluk pangapura

reff :
Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

Dasar kowe ra kena dieman
Dasar kowe ra kena dieman
Dasar kowe ra kena dieman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *